štvrtok 10. apríla 2014

Keď sa už knihy nevmestia do jednej knižnice alias keď MT-nábytok číta myšlienky

Marec mesiac knihy sa niesol úžasnou správou, hneď pre niekoľkých blogerov. MT-nábytok totiž niekoľkým z nás ponúkol KNIŽNICU!!! Chápete? 
Táto úžasná novinka myslím všetkých obdarovaných, totálne odrovnala. Keďže si každý mohol vybrať tú svoju vysnívanú, ja som si vybrala túto :

http://www.mt-nabytok.sk/policovy-regal-filip-3/
Volá sa Filip III. Ako vidíte má ešte aj urodzené meno, aby mohol skrášľovať našu obývačku. Knižnica mi prišla totálne vhod, keďže moja stará knižnica už praskala doslova vo švíkoch. Táto je v odtieni sonoma dub a perfektne ladí s ostatným nábytkom v izbe. Tento odtieň totiž teraz strašne frčí. Keď pôjdete do nábytku, schválne pozerajte čo všetko v tomto odtieni nájdete. 
Filipa sme skladali včera asi hodinku a skrutkovala som veru aj ja. Išlo to celkom hladko aj napriek štyrom šuflíkom / pozn. zatiaľ s každým nábytkom sme pri šuflíkoch maturovali :D /. Knižnica je pevná a kým starú knižnicu sme museli kotviť do steny, táto si stojí v pohodičke aj s nákladom bez toho, aby som sa bála, že ju do rána budem vidieť prevrátenú na zemi. Inak mi ju doviezla česká špedička a to just v ten deň vo vchode trhali starú gumu a vylievali penetrák, aby vyrovnali podlahu, takže milí špedičkári sa museli trepať okolo celej bytovky, aby mi to vyniesli do bytu. Ale ani necekli a napriek tej váhe to s úsmevom priniesli. Čo z toho v konečnom dôsledku vzniklo? No tadá :
Ako vidíte do knižnice som dala posledné obľúbené knihy a tú druhú fotku som urobila hlavne preto, aby bolo vidieť, aká je to asi výška proti ostatnému nábytku.


Filipa som vybrala aj kvôli tým spomínaným šuflíkom, pretože som vždy rozmýšľala kde si dám všetky notesy a čítačku, ktoré sa väčšinou povaľovali kade tade po byte a muž potom len frfľal, aby som si našla pre tie veci konečne miesto. No našla som si :D. A ešte jedna výhoda tých šuflíkov. Každú vec so šuflíkmi sme zatiaľ mali na kolajničkách s kolieskom. Určite to máte doma aj vy. Tieto koľajničky sú také špeci nevyskakovacie, takže mi šuflík zaiste nezostane  rukách, keď aj viac potiahnem. Takže od dnes môj Filipko bude čoraz plnší a plnší. Skúšala som čo unesie a teda klobúk dole. Zaplnila som ho úplne do popuku a zniesol to. Takže už len hurá do kníhkupectva a spraviť nájazd na knihy.
Ešte raz veľmi pekne ďakujem MT-nábytok za úžasný darček. Je super, že to pre nás robíte a určite tento nábytok odporúčam :).

13 komentárov:

  1. Wow, ty ju už máš doma? Ja som zvedavá kedy dorazí mne :) Ja som si vybrala tiež Filipa, ale iného :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Filipovia v MT-nábytku budú asi dosť predávaní či? :D

      Odstrániť
  2. Však to, že stará už praskala :D hups...tak teraz normálne tie knihy dýchajú :D ...len dokedy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je úžasné :) isto je krásna tá knihovnička. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow, tak to máš šťastie :) knižnica vyzerá úžasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taká škoda, že ten obchod má stále také zlé recenzie. Už som bola rozhodnutá pre túto knižnicu, ale tie recenzie ma odradili. Lebo presne potrebujem knižnice ale so šuflíkmi...:(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo? Myslím, že pokiaľ ide o túto knižnicu, dostala som ju v apríli a naozaj nemôžem povedať krivého slova. Všetko na jednotku. Doviezli mi ju, nič nechýbalo a stojí a je pevná... A to mám doma dve deti, ktoré okolo nej každý deň lietajú ako besní. Naozaj je superská :)

      Odstrániť
    2. To je super, vďaka z toto hodnotenie, aspoň kvalita je dobrá. Dizajn sa mi veľmi páči, aj to hrubé drevo okolo, šuflíky, výška. No určite chápeš, že som to len tak nenapísala. Že som dosť pobehala internet a možno aj tu akciu s rozdávaním urobili kvôli zlepšeniu svojho mena. No nechám si to prejsť hlavou a možno to risknem, ked nič také dobré nenájdem.:)

      Odstrániť
    3. Zasa niekedy sa stáva, že zlé recenzie nasledujú po tom, čo má niketo veľmi nízke ceny resp. konkurencia potrebuje ísť do popredia. Ťažko povedať, čo je za tým, ale záporné recenzie v tomto prípade nechápem :)

      Odstrániť
    4. Tak ale vy nemôžete objektívne posudiť kvalitu pri objednávaní, lebo vy ste knižnicu dostali. A to už by bol fakt dosť divný prístup firmy, keby zbabrala takúto akciu :)

      Odstrániť
  6. Osobne by som už na mt nabytok nikdy neobjedaval... škoda že som si vopred neprecital recenzie obchodu A musel som sa O tom presvedčiť na vlastnej koži... nedodržanie termínu večne výhovorky. Tovar konečne naskladneny dohodnutý termín dovozu A nič... 1.krát 2.krát 3.krat bol som nútený zrušiť objednávku A nakúpiť inde. Nečudujem sa že si potrebujú aspoň takýmto spôsobom robiť pozitívnu reklamu...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Viem že to sem nepatrí ale už som zúfala. Strašne by som si chcela prečítať meno vetra a nikde ho neviem zohnať. Nepredáte ho prosím? Aj za každú radu budem rada.

    OdpovedaťOdstrániť