štvrtok 10. februára 2011

Alyson Noel - Nesmrteľní


Toto dámy a páni je séria kníh NESMRTEĽNÍ . Áno presne tak na Slovensku sú zatiaľ vydané len prvé dve časti Navždy a Modrý mesiac. Keďže bažím po nových informáciach skúsila som sa na ďalšiu časť opýtať v Ikare ale bohužiaľ nevedia, takže som už písala aj do Slovartu a dúfam že z tade sa mi už ozvú. Hneď ako dostanem novú info v momente dávam vedieť.

NAVŽDY :   Prvá časť série. Po tragickej autonehode, ktorá si vyžiadala životy celej jej rodiny, vidí šestnásťročná Ever Bloomová aury ľudí. Počuje aj ich myšlienky a po jedinom dotyku pozná celé ich životné príbehy. Všetci na strednej škole si o nej myslia, že je čudáčka. Všetko sa však zmení, keď stretne Damena Augusta. Damen je nádherný, neobyčajný a bohatý a v jeho prítomnosti sa Ever darí nepočuť v hlave hlasy a nevnímať všetku tú chaotickú energiu okolo seba. Čím viac Ever preniká do Damenovho sveta plného tajomstiev a záhad, tým viac nových otázok sa vynára. Nemá ani len tušenie, kto Damen vlastne je. Jediné, čo Ever naozaj vie, je fakt, že je doňho čoraz väčšmi zamilovaná

MODRÝ MESIAC : Druhá časť série. Druhé pokračovanie veľmi obľúbenej série Nesmrteľní, v ktorej Ever postupne spoznáva nový svet. Užíva si spoločne strávené chvíle s Damenom a učí sa využívať svoje novonadobudnuté schopnosti. Keď na školu príde nový žiak Roman, jej život sa úplne zmení. Damen sa začne čudne správať, telesne chradne a postupne chladne aj jeho vzťah k Ever. Ever v snahe zachrániť Damena a ich vzťah, podniká vzrušujúce cesty do Letozeme a je vystavená najťažšej skúške svojho života.

5 komentárov:

  1. Uzasne knihy uz je trojka davnejsie ale cem uz vediet kedy bude 4 ka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. štvrtá časť bude vydaná predbežne na jeseň

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A neviete kedy vydu posledne dve casti

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hviezda noci (Nesmrteľní #5) apríl
    Everlastning (Nesmrteľní #6) október

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Výměna kdekoli - Čas jsou peníze. Obchodujte na počítači, tabletu a mobilu

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovedaťOdstrániť