pondelok 14. februára 2011

Som číslo štyri Pittacus Lore

Prišlo nás deväť. Vyzeráme ako vy, hovoríme ako vy, žijeme medzi vami, no nie sme ako vy. Dokážeme veci, o ktorých vy iba snívate. Sme silnejší a rýchlejší než čokoľvek, čo ste kedy videli. Sme ako superhrdinovia, ktorých uctievate vo filmoch a komiksoch – ibaže ozajstní. Mali sme v pláne vyrásť, zosilnieť, vytrénovať sa a spojiť do jednej veľkej sily, ktorá sa im vzoprie. Oni na to však prišli a začali nás vraždiť. Teraz sme na úteku. Trávime život v tieňoch, na miestach, kam sa nikto nikdy nepozrie. Zapadli sme medzi vás, takže vy nás ani nespoznáte.

Oni však áno.

Číslo jeden dostali v Malajzii.
Číslo dva v Anglicku.
Číslo tri v Keni.
Všetkých ich zabili.

Som číslo štyri.

Som na rade.


Milujem knihy a mám pocit a určite nie som sama že filmy, akokoľvek sa môže réžia snažiť, jednoducho knihy neprekonajú. Do filmu všetko z knihy dostať nie je podľa mňa ani v ľudských silách. Film Som číslo štyri bude mať v slovenských kinách premiéru 7.4.2011. Knižné vydanie je určené na dátum 20.3.2011. Tak čo kúpite knižku alebo pôjdete do kina?

2 komentáre:

  1. Ja idem urcite najprv po knihe. Uz si na nu brusim zuby ako si ju kupim. A dokonca tentoraz v slovencine!

    Ale kedze vo filme hra Alex Pettyfer, tak sa mozno pojdem pozerat dve hodinky na jeho peknu tvar :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som sa rozhodla, že buď čítať knihu alebo pozerať film. Obe sa nedajú a v knihe je to vždy 100x lepšie všetko opísané a vždy si to viem prehrať ako film v mojej hlave :)...

    Nie je aj na obálke náhodou Alex Pettyfer? Ak áno tak na neho sa dá pozerať :))).

    OdpovedaťOdstrániť