streda 30. marca 2011

Mesačná chvastačka ( 1. marec )


Rozhodla som sa zapojiť do  " Mesačnej chavastačky ", ktorú usporadúva Judit a ten úžasný button je od Luu.

Ide o to podeliť sa s Vami a s ostatnými blogerkami o to, aké knihy sme si kúpili. Možno, že nájdete inšpiráciu. Vôbec nejde o nejaké chválenie sa v zmysle " a jám knihu a ty ju nemáš :D  " nie sme predsa už deti... Knihy sme si mnohé kúpili za zarobené peniaze alebo vyhrali v súťažiach, či dostali od vydavateľstva za to, že napíšeme o knihe recenziu. 

MAREC :

Za mesiac marec som si knihy väčšinou kupovala. Zasa si nemyslite, že toľko koľko kníh vidíte na obrázkoch, kupujem každý mesiac. To nie, to by som asi zbankrotovala. Tento mesiac som proste mnohým nemohla odolať a na budúci mesiac si budem musieť jednak uťahovať opasok a jednak slintať nad titulmi, ktoré si jednoducho nebudem môcť budúci mesiac kúpiť, aj keby fúriky z neba padali.



  1. Crescendo Becca Fitzpatrick ( český jazyk)- knihu som si kúpila cez Martinus.sk po tom čo som sa dozvedela že slovensky preložená kniha nevyjde 22.2.2011, ale až 31.5.2011. Ja čo som sa už v novebmri tešila, že ju konečne prečítam??? Tak mi začiatkom marca  prišla v českom vydaní :)
  2. Nočný tieň Andrea Cremer ( slovenský jazyk ) - kupovaná u nás v centre, vďaka môjmu manželovi, ktorý ma pustil do kníhkupectva a dobre vedel, že z tade bez knihy neodídem a ani som neodišla :D
  3. Čas anjelov Anne Rice ( slovenský jazyk )- jeden pekný deň keď som kupovala buchty na pare v obchode som si spomenula, že veď predsa aj tu predávajú knihy a nanešťastie som zablúdila do oddelenia kde sa inkriminovaná kniha nachádzala... No jednoducho sa nedalo odolať. Jedného pekného dňa si budem ale búchať hlavu o múr, prečo som si ja nekúpila radšej inú knihu, túto som si radšej mohla požičať v knižnici... ( viď. recenzia na túto knihu )
  4. Die Auswahl Ally Condie ( nemecký jazyk ) - knihu som si kúpila cez Bookdepository. Je to moja prvá kúpa zo zahraničného internetového obchodu. Kúpila som si ju kvôli perfektným recenziám ( bola som strašne zvedavá ) a z hľadiska toho, že som chcela vôbec vedieť či budem vôbec v nemčine vedieť plávať. ( kniha je uložená v poličke medzi naj knihy )
  5. Nádherné tvory Kami Garcia & Margareth Stohl ( slovenský jazyk ) - reading copies od Ikaru ešte raz vďaka!!!! Ako môžete z obrázka vidieť je v nej záložka takže ju akurát čítam.
  6. Krásni a mŕtvi Eden Maguiere ( slovenský jazyk ) - objednané cez kniznyweb.sk. Ešte som ju ani neotvorila. Kniha len čaká na tú magickú chvíľu keď v nej budem listovať. 

Tak čo aké ste si knihy kúpili, či vyhrali alebo dostali vy? Ak sa chcete zapojiť do tohto mesačného meme a chcete dáke tie infošky ako, tak prosím tu sa všetko dozviete.







7 komentárov:

  1. Luu ale je krásna a keďže som ešte na ňu neprestala myslieť ( je to ešte čerstvé :D ), pozerám na ňu aspoň raz denne a aj si ju poťažkám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež mám Matched v nemčine, skúsim sa cez to prelúskať keďže ja blbec som si ako maturitný predmet zakrúžkoval oba jazyky, zatiaľ čo z nemčiny viem akurát tak Hallo a Aufwiedersehen :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Raz denne poťažkáš? Tyyyjo, to už musíš mať fantastické svaly! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. však jasnačka :D a že pri čítaní sa nedá posilovať a jejda :D stačí mať nemeckú verziu Matched :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 3 KNIHY máš, ktoré si plánujem kúpiť!!! Nočný tieň, Crescendo, Čas anjelov. Závidím!!! A prajem skvelé čítanie ukončené zážitkom na ktorý budeš myslieť veľmi dlho. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nikdy neprestane udivovať každého, kto hľadá jeho pomoc. Je nepochybne najlepší so svojimi magickými silami. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste sa vrátili po 5 mesiacoch rozchodu so svojou bývalou priateľkou. WhatsApp Lord Zakuza na +1 740-573-9483 za to, že je veľkým a mocným kúzelníkom, ktorému dôverujem. Aj v tejto nedávnej pandemickej kríze na celom svete sa pánovi Zakuzovi podarilo priviesť späť moju bývalú priateľku do 48 hodín so silnou mágiou po zaplatení predbežného poplatku vo výške 370 EUR, aby získal potrebné veci na to, aby svoju prácu vykonal a potom, čo on skončila, moja bývalá priateľka sa ku mne vrátila do 48 hodín a dnes sme jednoducho sami najlepšími. S Lordom Zakuzom môžete komunikovať prostredníctvom linky WhatsApp na čísle +1 740-573-9483, aby ste dostali akúkoľvek pomoc vo vašich vzťahoch / manželstvách.

    OdpovedaťOdstrániť