štvrtok 13. marca 2014

Ukážka EXPERIMENT od Veronicy Roth !!!!!


Dnes pre Vás niečo špeciálne bombové. Predstavujem prvú ukážku z očakávanej knihy Experiment. A to nie je všetko... Keď budete dobrí, bude vás čakať oveľa viac, len musíte poriadne sledovať blogy a samozrejme Slovartbooklab.

Teraz však k obálke a anotácií :



Dystopické sci-fi. Najočakávanejšia a najšokujúcejšia kniha roku 2013! RományDivergencia a Rezistencia vtiahli čitateľov do mrazivo realistického postapokalyptického sveta. Teraz nastal čas zistiť, či to nebol všetko len EXPERIMENT!

Tris a Tobias sú opäť spolu - ale za akú cenu. Systém frakcií je kompletne rozvrátený, polovica mesta leží v troskách. Spoločnosť však potrebuje vodcov, a tak sa k moci dostávajú tí, ktorými doteraz ostatní opovrhovali. Bezprizorní. Všetci však myslia iba na pomstu. A tak to vyzerá, akoby len vymenili diktátorku v čierno-modro kostýme za inú v otrhaných šatách.

Mesto je v rozklade a jediná záchrana môže prísť zvonku. Tris a Tobias sa vydávajú za plot, aby sa pokúsili odhaliť pravdu o svojom meste. Je naozaj možné, že sú len súčasťou experimentu, z ktorého niet úniku? Alebo je aj toto len ďalšia simulácia?

A teraz prekvápko... Dnes Experiment vychádza a od budúceho týždňa ho nájdete v každom dobrom kníhkupectve. Ak ste si všimli to logo hneď na začiatku článku, presne pod takým logom v krásnom Slovarťáckom regále, nájdete túto dlhoočakávanú knihu :).

A bez Zbytočných kecov si vychutnajte úryvok :





Odkazy na všetky kapitoly: 
Prvá kapitola -- Luce
Druhá kapitola -- Domčo
Tretia kapitola -- Luu
Štvrtá kapitola -- Miruš
Piata kapitola -- Madžgy
Šiesta kapitola -- Lia
Siedma kapitola -- Judit

4 komentáre: