nedeľa 13. marca 2011

Zhrnutie týždňa a obrovské ďakujem

Víkend sa končí a ja mám pocit, že som nič ale absolútne nič, čo som si naplánovala nestihla. Zajtra mám celkom rušný deň a konečne si idem vyzdvihnúť okuliare, ktoré nutne potrebujem. Som slepá, nič nevidím, pri dlhom čítaní mi slzia oči a to som nehovorila o mojich ustavičných migrénach :( . No dúfam, že okuliarmi si pomôžem a problémy s tým spojené sa natrvalo odstránia z môjho života.

Ako ste si asi všimli zverejnila som mini anketu do ktorej ste samozrejme všetci vítaní zahlasovať. Som zvedavá na váš názor.



A okrem iného sa všetkým musím poďakovať, že navštevujete môj blog. Ani neviete ako si to cením a poháňa ma to vpred. Úctihodných vyše 1800 kliknutí za dva mesiace, je slušný stav a nehovoriac o mojich sledovateľoch. Túto stránku navštívilo aj kopec ľudí zo zahraničia, čo som tiež veľmi rada. Ďakujééééééééééém !!!!! Aspoň viem, že vedenie tohto blogu nie je zbytočné. Najviac sledovaný príspevok na mojom blogu je Pád Lauren Kateová a v poradí druhý príspevok je Recenzia na Som číslo štyri od Pittacusa Loreho.

V najbližšom čase sa tešte na recenziu Nočný tieň od Andrei Cremer. Teraz sa už idem pripravovať na môj večerný rituál. Nesmierne sa naň v tomto hektickom čase teším aby som si vygumovala mozog a pustila som sa do úplne iného sveta. Jááááááj ja proste milujem knihy :)

3 komentáre:

  1. Gratuluju k návštěvnosti :) Tvůj blog mám moc ráda, proto se mnou počítej jako s pravidelným čtenářem a když bude čas tak i komentátorem článků :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kath ďakujem ďakujem, tieto slová sa veľmi dobre čítajú a pohladkajú moje čitateľské srdiečko :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Luce, máš skvelý blog, tak sa nečuduj! :)

    OdpovedaťOdstrániť