nedeľa 16. februára 2014

Knihománia oslavuje 3 roky !!! - súťaž


Tak a opäť oslavujeme. Môj blog mal 10.2.2014 TRI ROKY. Bože to ale uteká... Len teraz si spomínam, ako som zaváhala, či blog začať písať a moje trápne začiatky. Až sa červenám. Ale neodradilo ma absolútne nič a pomaličky som sa zdokonaľovala do terajšej podoby. Ešte stále mám čo doháňať, v hlave mám plno nápadov, ktorými by som chcela blog obohatiť a zďaleka som neskončila. Blogovanie je po čítaní druhá vec, ktorá ma v živote naozaj baví. Som rada za každého čitateľa, nesmierne ma teší keď vidím každý jeden komentár pod recenziou, a že ma stále sledujete. Takže vám z celého srdca ďakujem.


A keďže už oslavujeme pripravila som si pre vás súťaž samozrejme.

Pravidlá súťaže :
  • musíš mať min. 13 rokov
  • byť zo Slovenska alebo Česka
  • vyplníš formulár 1x
  • toť vsjo :)
Súťaž trvá od 16.2-28.2.2014. Po ukončení súťaže vyžrebujem, ako ste u mňa zvyknutí, výhercov pomocou random.org a popíšem e-maily + zverejním článok. Prvý výherca si môže vybrať spomedzi balíkov.

A teraz k cenám, ktoré do súťaže venovalo vydavateľstvo ALBATROSMEDIA, za čo im veľmi všetci ďakujeme :) :

1. balík

2.balík







6 komentárov:

  1. Páni! No tak to gratulujem! :)
    Ja som veľa krát s blogom veľmi váhala a to som začínala nad ním rozmýšľať už v 8 triede!!!! Neviem si ani predstaviť kde by som teraz bola s blogom. Ľutujem to.. ale lepšie neskoro ako nikdy nie? :)
    Prajem ešte plno prečítaných strán a skvelé chvíle s blogom. Nech a to neomrzí! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 3 roky? :) To gratulujem, fakt veľmi dlhá doba. Je szuper, že ťa to stále baví. :) Články ti idú výborne a väčšinou ma aj donútia zamyslieť sa, že by som danú knihu mohla prečítať.
    Nech ti tvoj blog vydrží čo najdlhšie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc gratuluji ke třem letem! Je to krásné číslo! Tvůj blog je vlastně jen dva dny starší než můj. :D Jinak přeji mnoho úspěchů, chuti do psaní a čtení a ať se blogu daří ještě lépe. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem Vám krásne.... Kath áno áno pamätám, že sme začínali takmer spolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratulujem! tiež už dlho rozmýšľam nad založením blogu o knihách ale stále som sa nerozhodla :D Teším sa na ďalšie príspevky a recenzie! :3

    OdpovedaťOdstrániť