pondelok 2. júla 2012

Mesačná chvastačka ( alebo všetky úspory minuté a hlavný cieľ misie splnený :D)


Tento mesiac som vstúpila do kníhkupectva hneď niekoľko krát a nevedela som sa rozhodnúť, čo si kúpim. Toľko kníh na jednom mieste a tak málo peňazí v peňaženke mi nerobí dobre :D. No predsa som sa rozhodla pre Janu od April Lindnerovej, ktorú som zhltla za dva dni aj napriek tomu, že som od nevidím do nevidím v práci. Je úžasná...úžasná...úžasná. Všetci povinne prečítať!

Tigrova kliatba od Collen Houckovej na mňa pozerala tými úžasnými tigrími modrými očami, už zdiaľky. No nekúp ju. Je naozaj krásna a som v štvrtine cesty nádherným dejom.

Goliáša od Scotta Westerfelda som samozrejme zabudla v tej rýchlosti odfotiť, ale poviem Vám ako som sa na neho tešila, tak som bola celkom sklamaná. Scott stratil šmrnc predchádzajúcich kníh a veď hádam sa dokopem aj k recenzií, kde prezradím viac.

Kúzla od Aprilynne Pike som tiež prečítala a samozrejme recenziu nájdete u mňa na blogu. Túto knihu mi poskytlo vydavateľstvo Fortuna Libri. Cestou mala však patálie, pretože mi omylom znovu poslali prvý diel a tak som ho musela zabaliť aby mi spätnou väzbou poslali už spomínané Kúzla.


A teraz k hlavnému bodu. Celé tri mesiace som bola začítaná do všetkých možných recenzií na čítačky kníh. Čuduj sa svete ja som si našetrila a preskúmavala v každom elektro obchode, ktorú si mám vybrať. Nakoniec som si vybrala a môj milášik :D, je už doma. Zatiaľ som spokojná a pokiaľ načítam do konca leta dostatok kníh a prebádam celú čítačku od A po Z, hádam by som napísala recenziu aj na ňu.


Tento mesiac som viac než spokojná a pravdu povediac ani by mi na začiatku roka nenapadlo, že sa dostanem k čítaniu elektronických kníh. Tak a aké knihy ste dostali, kúpili vy?


8 komentárov:

  1. Tá Tigrova kliatba vyzerá na pohľad úžasne, dúfam, že bude recenzia.:)
    A congrats k čítačke, ja mám Jinke Hanlin a úplne ju milujem.;D Užitočné.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ááá Tygrova kliatba je úžasná a čítačka vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľký prúser by bol keby som začala najprv čítať Kúzla a až potom Krídla? inač na tú Tigrovu kliatbu si robím zálusk aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vieš čo? ak sa vysomáriš z toho čo ti prestrie druhá kniha a dovtípiš čo sa stalo v prvej, nebude asi potreba prvú čítať :D... teoreticky by to teda nevadilo :D

      Odstrániť
  4. tak ja sa z toho pokúsim nejako vysomáriť a jednotku prečítam potom :) vďaka za radu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásné knížky :) a ta čtečka knih je taky úžasná :) taky se po nějaké musím poohlédnout :) můžu se zeptat, kolik stála? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kúpila som si ju tu : http://www.nay.sk/prestigio-ebook-reader-5162b-6-wifi-fmzlaty-fond-sme/d-293874-c-1789/ ... nie je to lacný špás ale som neskutočne rada, že ju mám...prehrá všetky formáty môžem počúvať audio knihy a ísť na web... zatiaľ konštatujem že je úžasná a neviem ako som sa mohla bez nej zaobísť :)

      Odstrániť
    2. Děkuju moc :) jdu se na ní podívat :)

      Odstrániť