štvrtok 12. júla 2012

!!! VÍLIA SÚŤAŽ !!!



Prednedávnom som na blogu avizovala, že mám v pláne odštartovať súťaž. Po dlhom trápení v mojej knižnici, som si vymyslela tématickú súťaž. Tentoraz bude vília. Súťažiť sa bude o prvý a druhý diel kníh od Aprilynne Pike a to Krídla a Kúzla.



Výherca bude iba jeden, no môže sa zúčastniť ktokoľvek zo Slovenskej alebo Českej republiky. Štartujeme dnes t.j. 12.7.2012 a končíme 31.7.2012. Ako vždy následne pomocou random.org vylosujem výhercu a ozvem sa mu na mail a výhercu ohlásim aj na blogu. Čo musíš teda spraviť?


  • vyplniť formulár ( vyplň ho len raz, nepotrebuješ žiadne extra vstupy, iba meno , e-mail a jedna súťažná otázočka - nič zložité )
  • byť zo SR alebo ČR
Je to jednoduché a dúfam, že sa Vám súťaž bude páčiť a rozhodne tématická súťaž nie je posledná :). No a teraz šup šup prajem Vám veľa šťastia :)




15 komentárov:

  1. Jééj super :) ale tá otázka v tom bude mať nejakú váhu ? Či sa treba rozpisovať alebo stačí iba pár viet ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. netreba sa rozpisovať....píš čo chceš, nemá to váhu na zlosovanie, to budem robiť pomocou random.org... otázka je čisto pre pobavenie hlavne pre vás, aby to nebolo len o tom že zapojím sa napíšem meno a e-mail a hawk :D...

      Odstrániť
  2. tak tieto knižky mám už dlho vo svojom wishliste, smiem sa spýtať ty si ich už čítala?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čítala som oba diely a sú rozprávkovo jemné a veľmi pekne napísané :)

      Odstrániť
    2. ja mám v mojom wishliste snáď aj vyše 50 knižiek, len keby bolo peňazí :D a voľného času

      Odstrániť
  3. Prvý krát som sa zapojila do takejto súťaže lebo na toto nemám šťastie ale veď skúsiť môžem nie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak ťa to poteší, ja som tiež nikdy nič nevyhrala :D a zapájam sa do súťaží kade tade... raz to vyjde, možno sa aj tebe pošťastí :)

      Odstrániť
    2. To by som veľmi chcela. :) Do kníh som zažratá odkedy som sa naučila čítať a najviac milujem fantasy takže toto je niečo pre mňa. Na otázke som sa posnažila a hádam sa tentoraz šťastie ne mňa usmeje :)

      Odstrániť
  4. super soutěž :) i výběr knih je moc pěkný :)

    OdpovedaťOdstrániť