sobota 30. apríla 2011

Mesačná chvastačka ( 2. apríl )



Mesačná chvastačka  meme, ktoré usporadúva Judit

  • ukáž čo za knihu si si kúpil/a 
  • ktorú si vyhral/a
  • dostal/a si ako darček
  • dostal/a za recenziu od vydavateľstva

APRÍL :

Tento mesiac žiadna sláva ale zasa knihy, ktoré som už dávnejšie chcela čítať.


  1. Du oder das ganze Leben Simone Elkeles ( nemecký jazyk ) - kniha kupovaná cez Bookdepository. Na knihu boli všeobecne dobré ohlasy, potrebovala som sa o tom uistiť aj ja :)
  2. Immortal Beloved Entflammt Cate Tiernan ( nemecký jazyk ) - znova kúpa cez BD už by mi mali skryť kreditku, ale no nekúp to keď je v zľave :)
  3. Som číslo štyri Pittacus Lore ( slovenský jazyk ) - za recenziu od vydavateľstva Ikar, mimochodom je v súťaži resp. dnes je posledný deň kedy je ešte možné do súťaže sa zapojiť presne do polnoci. Ak ste tak ešte neurobili môžete tu.
  4. Nádherné tvory Kami Garcia, Margaret Stohl - opäť kniha od vydavateľstva Ikar ( ódy na vydavateľstvo Ikar budem v priebehu týždňa ešte spomínať ) Ďakujem

Ak sa chcete zapojiť do tohto meme kliknite sem pre zdroj informácií.  

Viem, že vás zanedbávam a mrzí ma to. Tento týždeň pribudne ešte infoška, pri ktorej budete mať všetci ústa otvorené dokorán.




3 komentáre:

  1. Tu sérii Pefect Chemistry taky moc chci :))) Každý to hrozně chválí :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nikki vieš čo je najhoršie? že všetci bažia už na tretiu časť a ja slintám kedy vydajú v nemčine druhú... aj ja tú knihu chválim chválim chválim ako sa len dá všade kade chodím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. taky chválíš? No... tak to už si fakt musím pořídít.. už ať je výplata :D

    OdpovedaťOdstrániť