piatok 10. februára 2012

Knihománia oslavuje 1.rok :)

Dnes je to presne rok čo som založila blog s názvom Knihománia a zasvätila kúsok zo mňa, do knižného sveta v blogsfére. Nemôžem uveriť ako rýchlo to ubehlo. 


Čítanie kníh je v mojom živote na vysokej priečke a baví ma strácať sa vo svete fantázie. Jednoducho čítanie je moja osobná droga, preto som začala blogovať. Podeliť sa s niekým o mojich pocitoch z knihy je úžasné.

Čo všetko sa zmenilo? Zistila som čo je GOODREADS! Skvelé zistenie a teraz mi už neostáva nič iné, len na ňom fičať každú voľnú chvíľu. Na blogu som od nevinných príspevkov kedy ktorá kniha vychádza, začala písať recenzie. Prvotiny neboli ľahké a snažila som sa ich vylepšiť až do dnešnej podoby. Viem, že to ešte nie je to pravé orechové, ale snažím sa. Okrem slovenčiny som začala čítať v nemčine a neviem si to vynachváliť. Baví ma to a navyše sa v tomto jazyku zdokonaľujem. Inak medzi rečou, Nemci majú úžasné covery :D.

Okrem tohoto blogu pôsobím aj na Bux4u spolu s Judit, Triss a Luu, kde píšeme články o knihách a hlavne o tých sfilmovaných. Tento skvelý portál vznikol pod záštitou vydavateľstva Ikar a je len a len o young adult literatúre. Každý si tam  určite nájde niečo svoje.
Zapojila som sa do Knižnej ÚSB a tým odštartovalo zasa niečo nové, iné. Pre blogerov je to šanca viac sa zviditeľniť a zlepšiť sa, a pre čitateľov je to viac informácií a skvelých projektov.

V neposlednom rade sa chcem samozrejme poďakovať vám všetkým čo ma čítate. Keď som blog zakladala ani by ma nenapadlo, že ma bude toľko ľudí sledovať. Už je vás 112 a všetci do jedného ste úžasní. Dúfam, že sa vám moje recenzie či články páčia a chcem vám povedať jedno veľké ĎAKUJEM!!!!!!!!

A čo ďalej? Chystáme pre vás s MIMI a SUE super súťaž. Ale o tom potom....



15 komentárov:

  1. Gratuju k jednomu roku a doufám, že jich budeš slavit ještě hodně! ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetko najlepšie a veľa úspechov :) si skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. čo je to jeden rôčik :P aspoň ešte desať takých ;) odkedy som spoznala knižné blogy, sa Knihománia zaradila medzi TOP päť mojich obľúbených blogov :)už sa strašne teším na našu súťaž :) dúfam, že sa zapojí mnoho ludí :)

    a teraz takú krásnu oslavnú :P
    VELA STASTIA ZDRAVIAAAAAAAA, VELA STASTIA, ZDRAVIAAAAA, VELA STASTIA A MNOHO CITATELOOOOV, :) držím palce pri blogovaní aj nadalej :) dúfam, že ťa to neprestane baviť, a ver mi že ak toto vyslovíš tak ma máš na krku :P prajem tebe Luce a aj Knihománií, aby ste nám príjemnovali život ešte dlhé roky a my sme si mohli prečítať tvoje skvelé recenzie a články :)

    -posielam jednu obrovskú tortu so sviečkou- ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Velké gratulace! Přeji všechno nejlepší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Luce, gratulujem :) tvoje články sú skvelé :) I LOVE IT

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratuluji:), máš moc pěkný blog:D.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bože, Luce, už sme staré blogerky, ostrieľané harcovníčky. Gratulujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ĎAKUJEM, ĎAKUJEM, ĎAKUJEM....

    ste všetky úžasné :).... Triss že staré blogerky, ostrieľané harcovníčky :D :D :D - naše blogy sú predsa navždy mladé :D a čo sa týka mňa, ja som bola mladá a pekná, teraz som už len pekná :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Gratulujem :) A verím, že toto nie je tvoj posledný rok ...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. juuuuu všetko naaaaaaaaaaaaaaaj!!! nedá sa blogu veľmi priateľ veľa zdravia a šťastia tak budem priať veľa úžasných knižiek, čitateľov a nasledovníkov a odhodlania a chuti do blogovania, lebo veľmi rada čítam tvoje recenzie aj články každého druhu.
    oh a aby som nezabudla Deutsch 4ever!!! (plus teda ešte prajem aj odvahu na čítanie v angličtine :P)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Gratuluju k prvnímu výročí a přeju spoustu dalších takových :))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Gratuluji! Přeju ti, ať to dotáhneš do dalšího a dalšího roka :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja som si spomenula asi mesiac po prvom blogoversary že má môj blog už 1 rok tak aspoň s tebou to môžem takto osláviť :) GRATULUJEEEEM!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Iba rok? IBA? Prečo mám pocit, že už si tu oveľa viac? :)
    *pripíja*
    Tak na ďalší super rok ;)

    OdpovedaťOdstrániť