streda 1. februára 2012

Prichádza knižná USB

Pár mesiacov sa pracovalo na niečom, čo tu  a) ešte nebolo,
                                                                    b) na čom sa dlho dlho pracovalo...

a teraz to ideme spustiť. Osem knižných blogeriek, sa zorganizovalo a pracovalo dlho predlho, aby sme všetko premysleli, až sme prišli s touto úžasnou myšlienkou.

Knižná ÚSB



Teraz veľký otáznik v tvárach všetkých, ktorí čítate tento článok však? Knižná únia slovenských blogerov ( USB ) vznikla kvôli všetkým vám čitateľom a nie len pre vás. Tým hlavným aktérom sú blogeri. V slovenskej blogsfére je veľké množstvo knižných blogov. Niektoré sú známejšie iné úplne neznáme. Vieme, že sú tu kvalitné blogy s neznámou príčinou malej sledovanosti, alebo sú tu blogy, ktoré jednoducho potrebujú pomôcť nielen s propagáciou ale aj s kvalitou recenzií , alebo dokonca ako pracovať s blogerom. Pre všetkých, ktorí to myslia vážne sme tu my. Pridáte sa k nám a budeme si pomáhať, bude sa nám lepšie komunikovať, rýchlejšie sa dostaneme k jednotlivým informáciám a budeme držať pekne spolu. Vaše blogy sa nezmenia. Nechceme aby ste sa kvôli tomuto menili, budete fungovať ako doteraz, len budeme mať miesto, kde sa budeme zdržovať a vymieňať si skúsenosti. Čo vy na to? Ja si myslím, že je to skvelý nápad.

Čo to znamená pre čitateľov?
Prehľadnosť, nájdenie nových blogov, ktoré by ste možno inak nenašli a veľa zaujímavých projektov.... Pozor sme aj Facebooku - tiež nájdete v podstránke.

Takže v prvom rade treba zájsť ku Judit a prečítať si poriadne článok, ktorý si pre vás pripravila a v ktorom sa dozviete o ÚSB všetko ( šťuk článok ). Ak spĺňate kritériá,  šup prihlásiť sa ku nám pomocou formulára, ktorý nájdete u každej z nás v podstránke, tak isto ako blogy, ktoré do ÚSB patria.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára