utorok 7. augusta 2012

Slovenská obálka Iskrivá...

Máme známu aj slovenský cover knihy Iskrivá od Kristin Cashore. Vydavateľstvo Ediposs ponechalo pôvodnú obálku a zmenila názov na Iskrivá. A tu ju už máte v plnej kráse. Kochajte sa a všetci počítame dni kedy vyjde na pulty kníhkupectiev.


Vo svete, v ktorom sa len zopár ľudí vyznačuje mimoriadnou schopnosťou známou ako obdarenie, umožnilo kráľovi Leckovi jeho obdarenie klamať tak, že mu každý bez výnimky veril.

Keď sa Bitterblue stala vo veku desať rokov kráľovnou, myslela si, že vražda jej otca navždy ukončila jeho násilnícky a neľudský vplyv na celú spoločnosť.

Mýlila sa.

Netrpezlivo očakávané pokračovanie bestsellerov podľa denníkov New York Times, ktoré na Slovesku vyšli pod názvom Výnimočná a Ohnivá, je dokonca ešte viac "zúrivé, vznetlivé, no miestami aj zádumčivé," a plné romantiky.

Osemnásťročná kráľovná Bitterblue má pocit, že jej radcovia sa ju snažia príliš ochraňovať pred celým svetom, a tak začne podnikať tajné výlety z hradu. Sama a v prelečení sa túla nočnými ulicami svojho mesta a riskuje nielen vlastný život, ale aj svoje srdce

Iskrivú si obľúbite aj bez toho, aby ste si pred tým prečítali Výnimočnú a Ohnivú. No ale ak ste ich nečítali, nebudete sa vedieť dočkať, kedy tak budete môcť urobiť.

VITAJTE V RÍŠI OBDARENÝCH



6 komentárov:

  1. OMG to je krááááása :) a je teda jasné,že preložili len názov a Bitterblue v knihe nechali....nádhera :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow.. krásná.. už se moc těším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jupííí.:) Skvelá je tá obálka, už sa teším, ako budem mať knihu na poličke!(: A tiež som za to meno rada, ako myslela som, že to bude len názov, ale istota je istota...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už aby to bolo!!! Obálka je nádherná... s názvom zatiaľ neviem či som spokojná, ale myslím, že najlepšie bude vyjadrovať sa k nemu až po prečítaní, či to bol alebo nebol dobrý nápad :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Práve som ju objednala, neviem sa dočkať :)

    OdpovedaťOdstrániť