pondelok 26. decembra 2011

Naj kniha roka 2011 SK a CZ FINÁLE !!!



Hlasovali ste, hlasovali, až sme sa dostali do finále. Je tu ten deň D, kedy si zvolíte, ktorá kniha bola v tomto roku tá najlepšia. Od januára po december ste si vyberali jednotlivé knihy mesiaca a tie sa teraz stretnú vo veľkom súboji a len jedna to vyhrá. Ktorá je tá najlepšia na Slovensku? Bude to ťažké rozhodovanie a myslím, že tentoraz to bude poriadne napínavé. Rozhodujte sa do stredy, kedy ukončím hlasovanie !

Ikar
Ikar
Fragment
Ikar
Ikar
Egmont
Ikar
Ikar
Fragment
Ikar
Slovart
Ikar



Keď som prišla s nápadom hlasovať o najlepšiu knihu na Slovensku, Syki ma prehovorila, aby som spravila naj knihu roka aj pre vás Český národe. V tomto momente jej teda ďakujem asi miliónty raz za to, že mi pomohla v tom, kedy ktorá kniha u vás vyšla, pretože v tom som sama nemala žiadnu šancu.

Odhlasovali ste si každý mesiac z roka a poriadne ste sa zapotili a tak tu máte finále a spomedzi všetkých tých kníh, ktoré ste označili ako najlepšie, teraz máte možnosť vybrať jednu jedinú, ktorá bola skrátka tá NAJ v tomto roku. Tak ako Slováci aj vy hlasujte do stredy,kedy ukončím hlasovanie a dozvieme sa o tej vašej obľúbenej knihe. Tak poďme na to!

Fantom Print
Egmont
Knižní klub
Fragment
Knižní klub
Fantom Print
Knižní klub
Knižní klub
Knižní klub
Knižní klub
Domino
Fantom print


No ja už mám tip, ktorá kniha to vyhrá aj na Slovensku aj v Čechách, ale nechám si to zatiaľ pre seba. Som zvedavá, či mi môj tip vyjde.
A veľmi by ma zaujímalo, či ste si niekto z týchto naj kníh, našiel aj jednu z nich pod stromčekom a koľko z nich ste čítali. Napíšte mi do komentárov. Zvedavosť je moje druhé meno... :)

7 komentárov:

  1. Pod stromčekom som našla knihu Naprieč vesmírom, mám z toho strašnú radosť:) Mám aj Crescendo a chystám sa kúpiť si Pokrevní pouta, pretože Vampýrska akademie sa mi veľmi páčila :) A asi ma tu všetci ukameňujú, ale mne sa séria Hunger Games vôbec nepáči, požičala som si knihy z knižnice, ale v polke prvej knihy som prestala čítať, nebavilo ma to :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne sa pod stromčekom ušlo Pobrežie hrôzy, ktoré som si od Ježiška prebrala skôr a aj skôr prečítala :D, Behemót a veľká objednávka v Bookdepository, ktorá príde postupne v januári a februári :D :P....

    No čo sa týka Hunger Games, je pravda, že väčšina ľudí tú sériu má veľmi rada a ja nie som výnimkou a to, že tebe zrovna nesadala je v pohode. Však nemusíme mať všetci rovnaký názor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No asi tak :) Ja sa vlastne čudujem, že napr. spomínaná Vampýrska akademie sa mi páčila, lebo aj k tejto sérii som sa stavala dosť skepticky, ale na počudovanie, sadla mi :) Veru tak, ešte šťastie, že každý má iný vkus, ak by sme všetci mali radi to isté, mnohí spisovatelia by vyšli na mizinu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no já to vidím na souboj Drozdajky a Síly vzdoru :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak já to vidím úplně stejně :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nikki ja som to tušila v kostiach už keď som tento "projekt" spúšťala ale myslela som si, že VA do toho akosi viac zasiahne a vidím, že nie....

    každopádne do stredy času dosť a možno MOŽNO to ešte bude inak ehm :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja nechcem aby vyhrala na Slovensku Drozdajka, nie že by sa mi nepáčila, páčila, aj keď ma zo série najmenej bavila, ale proste nechcem, aby aj v Česku a na Slovensku vyhrala tá istá kniha. Preto hlasujem za Pobrežie hrôzy - veď to je tiež úžasná kniha, síce chápem prečo nemá toľko hlasov, vyšla len nedávno a nie každý si ju už stihol prečítať alebo sa mu nemusel páčiť prvý diel a možno dokonca tento druhý (i keď nechápem, komu by sa nepáčil), alebo je jednoducho Drozdajka lepšia. :P

    OdpovedaťOdstrániť