štvrtok 1. decembra 2011

NAJ Kniha roka 2011 SK ...

Rozhodla som sa, že do konca roku 2011 to proste stihneme a bodka. Ide o to aby, ste si práve vy vybrali, ktorá kniha roku 2011 vydaná na Slovensku, bola najlepšia.



Ako to bude prebiehať?

Každé dva dni budem na blogu spúšťať hlasovanie o najlepšiu knihu mesiaca roku 2011. Logicky budem začínať od januára, potom február atď., atď., atď., až sa dostaneme k mesiacu december..... Výherná kniha každého mesiaca sa dostáva do záverečného hlasovania, kde spomedzi všetkých víťazných mesačných kníh, spustím hlasovanie o tú najlepšiu z roka. Hlasovať za jednotlivé mesiace sa bude vždy len dva dni, takže za mesiac január sa bude hlasovať do soboty a od soboty večera zasa spustím hlasovanie na február... Pochopené? Ak nie kľudne mi napíšte do komentárov.

Sama som zvedavá, ktorá spomedzi všetkých kníh, ktoré boli vydané na Slovensku zvíťazí...

Dúfam, že hlasovanie funguje, požičala som si ho od Judit. Inak ani neviem, kde by som ho zohnala ak nie u nej a nezabudnite dnes je finále u nej na blogu, takže keď zahlasujete tu, bežte si odhlasovať svojho favorita do His Royal Hotness 2011: Veľké finále je tu!


Takže ideme na to :



Január
Za tento mesiac súťažia nasledujúce knihy :

Drozdajka ( Ikar ) - Suzanne Collinsová

Pád ( Ikar ) - Lauren Kateová

Upírske denníky 6 Temné sily ( Fragment ) - L.J.Smithová

Pirátska odysea ( Ikar ) - Michael Crichton

Gossip Girl Jediné, čo chcem, je všetko ( Slovart ) - Cecily von Ziegesarová











4 komentáre:

  1. Citala som len Drozdajku, tak dávam hlas jej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neviem kto hlasoval pre Pirátsku odyseu, ale mohol by napísať do komentu aké to je.... už som okolo tej knihy nespočetne krát prešla a stále som ju nekúpila

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Drozdajka vedie!! CHACHACHA :D (Asi to bude tým, že je januárový výber taký úbohý..)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Som zvedavá ako dopadne taký apríl, máj, jún a október s novembrom - to bude masaker ( vtedy povychádzali samé dobré knihy :P no však uvidíte :D

    OdpovedaťOdstrániť